Resultaten voor brocante markt middelburg

 
brocante markt middelburg
 
Le Collectionneur.
Brocante en zo niet zeker of deze markt doorgaat i.v.m. in oo op 09/08/2018. Boeken en Verzamelmarkt markt Middelburg. in middelburg op 13/08/2018. AntiekKunst, en streekproductenmarkt vismarkt middelburg. in middelburg op 16/08/2018. Brocante en zoniet zeker of deze markt doorgaat i.v.m.
wasmachine
Rommelmarkten en Antiek.
zo is er in de zomer elke woensdag een grote snuffelmarkt in Zierikzee en elke vrijdag een kofferbak verkoop in Kerkwerve. Erg leuk om te doen zijn de fietssnuffeltochten en de voortuinen-rommelroutes: Met de fiets rijd je een route en onderweg kom je diverse kraampjes, open garages tegen waar je dan kunt snuffelen tussen de brocante rommelmarkt spullen.
cadeauzakjes
Cookies op pzc.nl pzc.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
riool ontstoppen utrecht
ANTIEKMARKTEN IN MIDDELBURG: Van mei tot. Frijters en Wessels Facebook.
ANTIEKMARKTEN IN MIDDELBURG: Van mei tot 22 oktober is er weer elke maandag de bekende antiekmarkt op de grote markt in Middelburg van 11.00 17.00 uur. iedere donderdag van 19 juli t/m 28 augustus is er een leuke markt op de Vismarkt in Middelburg.
Zeeland Agenda rommelmarkten vlooienmarkten boekenmarkten kofferbakverkopen antiek en curiosamarkten Meukisleuk.nl.
Bent u op zoek naar, antiek, brocante, design, retro, tuinartikelen, vintage sfeer artikelen, vintage meubelen, spullen uit grootmoeders tijd. Georganiseerd door: Camille Antiek en 2e hands design. zaterdag 5 mei Kloetinge. Grote verkoop tweedehands meubels. Grote verkoop tweedehands meubels, tafels en stoelen, dressoirs, kasten, keukenkasten, leren banken, bankstellen, tegels voor binnen en buiten, bedden en matrassen, tuinmeubels en schuttingen Lees meer. Georganiseerd door: Elsahoeve. donderdag 10 mei Axel. Grote Boeken markt. Er staan op dit moment al zeker 60 dozen met boeken klaar. De boekenmarkt wordt gelijk met ons evenement gehouden het provenement' Leuk evenement. Geld in zamelen voor. Georganiseerd door: Markten. vrijdag 11 mei Arnemuiden. Rommelmarkt KV TOP Arnemuiden. Arnemuiden Wat: Rommelmarkt KV TOP Arnemuiden Wanneer: Vrijdag 11 mei 2017 Waar: Markt nabij de Hervormde kerk te Arnemuiden Hoe laat: 8.00 uur tot 13.00. Georganiseerd door: KV TOP Arnemuiden. zaterdag 12 mei Middelburg.
Opruiming/brocante in Middelburg zaterdag 27 januari 2018.
Geannuleerd Aantal kramen: 0-10. zaterdag 27 januari 2018 van 1000: tot 1700.: 4337LJ Middelburg, Zeeland. Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat.
Antiek Brocantemarkt Agenda Uit in Middelburg!
Op de eerste zondagen van de maand van mei tot en met november is het Antiek en Brocantemarkt in Middelburg. Op de Markt struin je van 11.00 tot 17.00 uur langs bijzondere ontdekkingen. De Antiek en Brocantemarkt wordt georganiseerd door Le Collectionneur.
Brocantemarkt Middelburg VVV Zeeland. Page 1. Group 6. Group 6. Combined Shape. Page 1. Page 1. Group.
Le Collectioneur organiseert iedere koopzondag tussen april en november een brocantemarkt op de Lange Delft en het Koorkerkhof. De markt is te bezoeken tussen 12.00 en 17.00 uur. Brocantemarkt Middelburg Adres: Lange Delft, Koorkerkplein. Evenement Toeristische markt Buiten. Meer zoals deze.
Overzicht voorjaarsmarkten Walcheren Evenementen Badkoerier: Evenementen en uitjes in Zeeland.
Naast het gewone winkelaanbod staan er van 12.00 tot 17.00 uur ook kraampjes met brocante op de Lange Delft en het Koorkerkhof. 15 t/m 17 april: Paasfair Middelburg. Op de Markt in Middelburg vind je drie dagen van 10.00 tot 17.00 uur allerlei moois op het gebied van antiek, curiosa, boeken en kunst.

Contacteer ons