Op zoek naar brocante tongeren?

 
brocante tongeren
 
Tongeren Flea Market 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Vakantiepakketten voor Tongeren. Vluchten naar Tongeren. Restaurants in Tongeren. Wat te doen in Tongeren. Foto's' van Tongeren. Kaart van Tongeren. Alle Tongeren hotels. Hoteldeals voor Tongeren. Lastminutehotels in Tongeren. Zakenhotels in Tongeren. De beste familiehotels in Tongeren. Romantische hotels in Tongeren.
dames horloges
Antiek en Brocantemarkt Tongeren 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
De grootste Antiek Brocante markt van de Benelux! De grootste Antiek en Brocante markt van de Benelux die elke zondag van elke maand, het hele jaar door gehouden wordt in het hartje van Tongeren! Heel gezellig en er is zoveel te vinden!
geschenkdoosjes
Britse krant lovend over de rommelmarkt van Tongeren De Standaard.
Bij een citytrip naar Tongeren is een bezoek aan de antiekmarkt op zondag een absolute must! Lees er meer over op de blog. tongeren citytrip travelblog travel. Een bericht gedeeld door Kidsentrips.be @kidsentrips.be op 4 Okt 2017 om 1037: PDT.
WC verstopt
Antiek en brocantemarkt Tongeren Toerisme Limburg.
Gelegen in het hart van het historisch centrum van Tongeren, op een idyllisch Begijnhofpleintje vind je ons ruim en gezellig appartement in een. Begijnhofstudio's' Studio 1. Studio 1 ligt op het gelijkvloers van een knusse woning aan het Sint-Catharina Begijnhof van Tongeren.
De leukste vintage en antiekmarkten richting het zuiden Paradijsvogels Magazine.
Er ligt een spoor van antiek en brocante richting het zuiden van Europa: uitgestald op immens grote markten, of juist weggestopt in kleine straatjes. We zetten de leukste antiekmarkten op een rij, ideaal om de vakantietrip mee te onderbreken! Antiekmarkt in Tongeren.
Antiekmarkt Tongeren Startpagina Facebook.
28 april om 2243: Instagram. Dont let the rain hold you back from visiting us. One of the many advantages is that we have an in and outdoor market. Always worth the visit! antiques brocante everysunday antiquesmarket inandoutside nicepeople comeandvisitus tongeren limburg belgium.
Antiek-brocante markt Tongeren YouTube.
Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. Antiekmarkt Tongeren Duration: 229. Jan de Bloois 10838, views. Antique Market Tongeren Duration: 417. Setia Pramana 6630, views. The Chatou Brocante fair Duration: 302. my french country home 32097, views.
Antiek en brocantemarkt Tongeren Tongeren UiT in Vlaanderen.
Markt of braderie Antiek en brocante. In Tongeren vindt wekelijks de grootste antiek en rommelmarkt van de Benelux plaats. Elke zondag van 6 uur s ochtends tot 13 uur s stellen 350 handelaars hun waar te koop op de Leopoldwal, Veemarkt, Maastrichterstraat, de Schiervelstraat en de Clarissenstraat.
Antiek en brocantemarkt Website Tongeren.
De meer dan 350 standhouders en een 40-tal antiekzaken stallen dan hun beste waar uit voor de talrijke bezoekers aan de grootste antiek-en brocantemarkt van de Benelux. Tongeren is op zondagvoormiddag een internationale stad en the place to be voor een steeds groter aantal Nederlanders, Duitsers, Fransen, Britten en Amerikanen. Allen zijn ze op zoek naar dat uniek stukje antiek of brocant. Het bezoek aan de antiek en brocantemarkt afronden met een bezoek aan de binnenstad of het meepikken van een gezellig terrasje of smaakvol restaurant is de garantie voor een geslaagde uitstap. Waar: Leopoldwal, Veemarkt, Maastrichterstraat, de Schiervelstraat, Clarissenstraat, Eburonenhal en ondergrondse parking Julianus. Info aan de standhouders.: Deze markt is uitsluitend bestemd voor de verkoop van antiek en brocante.

Contacteer ons