Op zoek naar brocante markt tongeren?

 
brocante markt tongeren
 
Antiek en brocantemarkt Tongeren Tongeren UiT in Vlaanderen.
Markt of braderie Antiek en brocante. In Tongeren vindt wekelijks de grootste antiek en rommelmarkt van de Benelux plaats. Elke zondag van 6 uur s ochtends tot 13 uur s stellen 350 handelaars hun waar te koop op de Leopoldwal, Veemarkt, Maastrichterstraat, de Schiervelstraat en de Clarissenstraat.
vaatwasser
Antiek en Brocantemarkt Tongeren 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
De grootste Antiek Brocante markt van de Benelux! De grootste Antiek en Brocante markt van de Benelux die elke zondag van elke maand, het hele jaar door gehouden wordt in het hartje van Tongeren! Heel gezellig en er is zoveel te vinden!
kassasysteem software
Info Antiekmarkt Tongeren.
Laden en lossen. De wereldwijde bezoekers loven Tongeren om de organisatie van de antiekmarkt. Het authentieke en de veelheid van het aangeboden antiek en brocante, tentoongesteld in een historische setting blijken de basis van een succesformule. Enig punt van verbetering blijkt het ontbreken van duidelijke laad en loszones op de Leopoldwal voorzien. Er komt een signalisatie met duidelijke aanwijzingsborden. Wie goederen gekocht heeft, kan deze tussen 8 uur en 13 uur op deze plaats afhalen en inladen. De standhouders zijn de ambassadeurs van onze antiekmarkt. De bijna 300 vaste standhouders met abonnement krijgen elke week een vaste standplaats toegewezen. Wekelijks melden zich ook een vijftigtal losse standhouders aan. Dit zijn aanbieders die sporadisch een standplaats willen op onze markt.
casio horloge
Antiekmarkt Tongeren Startpagina Facebook.
Thuisgekom en alle aankopen midden in de kamer uitstallen, voetjes omhoog en genieten van al mijn mooie schatten. Zo beleven wij al jaren de fantastisc he markt in Tongeren! 20 november 2017. Ik ben er elke zondag als verzamelaa r, ik heb er al veel koopjes gedaan en veel vrienden gemaakt. 29 maart 2018. S morgens vroeg op pad van uit nl kijken of je weer wat moois zag een gezellige markt is het. 11 maart 2018. Leuke spullen gezien en gekocht. Prijzen zijn, afhankelij k van welke kraam, soms wel aan de hoge kant. Jan Sonneveld Sr. 18 september 2017. Zeer groot aanbod van allerlei spullen. Iedereen komt aan zijn trekken. Daarnaast zijn er voldoende horeca gelegenhed en om even te pauzeren. Dit is echt de beste antiekmark t die er is. 20 maart 2018. Lijkt mij geweldig om eens te bezoeken! 6 november 2017. heel leuk, moeten jullie echt een keer zien. 13 augustus 2017. Prachtige grote markt met veel Antique vintage en brocante items.
Openingsuren Wekelijkse Antiek en Brocantemarkt in Tongeren.
Info laatst gecontroleerd op 14 augustus 2009. Info niet correct? Laat het ons weten! Op donderdag 10 mei 2018 gesloten voor Hemelvaart. Op zondag 20 mei 2018 gesloten voor Pinksterzondag. Veemarkt, 3700 Tongeren. Winkel gratis toevoegen. Openingsuren van alle Aldi winkels.
Antiekmarkt Tongeren Toerisme Limburg.
Al meer dan 30 jaar vindt in Tongeren elke zondagmorgen de grootste antiek en brocantemarkt van de Benelux plaats. Meer dan 350 standhouders en een veertigtal antiekzaken stallen hun beste waar uit. Hoe vroeger je komt, hoe meer kans je maakt om waardevolle schatten tegen een goede prijs op de kop te tikken.
Antiek-brocante markt Tongeren YouTube.
Published on Aug 7, 2016. Grootste brocante markt van het land. Standard YouTube License. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. Antiekmarkt Tongeren Duration: 229. Jan de Bloois 10838, views. Antique Market Tongeren Duration: 417.
Antiek en brocantemarkt Tongeren Toerisme Limburg.
In de buurt. Hedendaags ingerichte vakantiewoning in het pittoreske Unesco-beschermde begijnhof van Tongeren. Hier logeer je op wandelafstand van het Gallo. Ambiotel is gelegen in het hartje van Tongeren, de Ambiorixstad, de oudste stad van Belgiƫ, op wandelafstand van de Grote Markt en het station, en.
Antiek en brocantemarkt Website Tongeren.
De meer dan 350 standhouders en een 40-tal antiekzaken stallen dan hun beste waar uit voor de talrijke bezoekers aan de grootste antiek-en brocantemarkt van de Benelux. Tongeren is op zondagvoormiddag een internationale stad en the place to be voor een steeds groter aantal Nederlanders, Duitsers, Fransen, Britten en Amerikanen. Allen zijn ze op zoek naar dat uniek stukje antiek of brocant. Het bezoek aan de antiek en brocantemarkt afronden met een bezoek aan de binnenstad of het meepikken van een gezellig terrasje of smaakvol restaurant is de garantie voor een geslaagde uitstap. Waar: Leopoldwal, Veemarkt, Maastrichterstraat, de Schiervelstraat, Clarissenstraat, Eburonenhal en ondergrondse parking Julianus. Info aan de standhouders.: Deze markt is uitsluitend bestemd voor de verkoop van antiek en brocante.

Contacteer ons