Zoeken naar brocante markt venlo

 
brocante markt venlo
 
Eerste brocante markt op Flujasplein OmroepVenlo.nl.
Eerste brocante markt op Flujasplein. woensdag 26 apr 2017 11.39 uur. woensdag 26 apr 2017 12.42 uur. Aanstaande zondag wordt de eerste brocante markt georganiseerd op het Flujasplein bij de CA in Venlo. De organisatie is in handen van TheJos Tijdloos.
adwords scripts
Brocante markt Venlo Maasblvd Shoppingzone Venlo Centrum.
In de maanden april tot en met november wordt er in het centrum van Venlo elke laatste zondag van de maand een Brocantemarkt gehouden. De locatie is het Flujasplein in Venlo. In ongeveer 30 kramen zullen deze dagen leuke antieke, brocante, vintage en industriƫle artikelen te vinden zijn. Voor bezoekers is toegang tot de markt gratis.
code
Brocante markt Venlo in Venlo zondag 28 oktober 2018.
Bij uitstek geschikt voor een mooie antiek en brocante markt. Het is daarom dat TheJos Tijdloos de samenwerking is aangegaan met de gemeente Venlo om vanaf 30 april, elke laatste zondag van de maand t/m november 2017 deze markt te gaan organiseren.
nederlandse artiest
Maandelijks brocante markt in Venlo OmroepVenlo.nl.
Maandelijks brocante markt in Venlo. dinsdag 03 jan 2017 10.08 uur. dinsdag 03 jan 2017 10.18 uur. Van april tot en met november wordt er maandelijks een brocante markt gehouden in Venlo. De organisatie is in handen van TheJos Tijdloos.
Brocante markt Venlo Startpagina Facebook.
Brocante markt Venlo voelt zich trots. Wellicht heeft dit redactioneel stukje van de brocantemarkt Venlo, wat afgelopen woensdag in de Rheinische Post en Westdeutsche Zeitung stond, meegeholpen aan de goedbezochte markt van afgelopen zondag? Brocante markt Venlo. Laat anderen weten wat je ervan vindt.
Brocantemarkt Venlo.
Items die al vele generaties mee zijn gegaan en waarvan de volgende generatie ook nog kan genieten. De brocanteurs gaan er voor dag en dauw voor op pad naar Frankrijk, Belgiƫ, Engeland en Oostbloklanden en vinden daar de pareltjes die ze meenemen naar de brocante markt in Venlo!
Brocante Markt Venlo Dagtrip Doen.
Daarom trekt Venlo wekelijks veel bezoekers uit Duitsland. Venlo is bij uitstek geschikt voor een mooie antiek en brocante markt. Het is daarom dat TheJo's' Tijdloos de samenwerking is aangegaan met de gemeente Venlo om deze markt te gaan organiseren.

Contacteer ons