Meer resultaten voor brocante markt venlo

 
brocante markt venlo
 
Makelaar Venlo Eugène Schreinemachers Makelaars/Taxateurs.
kijk dan in ons complete aanbod! Bekijk het complete aanbod. Te koop: Grote Kerkstraat 8, 5911CH Venlo. Te koop: Akelei 8, 5941AX Velden. Te koop: Weselseweg 65, 5916RD Venlo. Te koop: Grote Kerkstraat 8, 5911CH Venlo. Te koop: Breedestraat, 1111 Willemstad.
Brocante markt Venlo Startpagina Facebook.
Dan vindt alweer de laatste editie van dit jaar van de ANTIEK BROCANTE MARKT in Venlo plaats. En we gaan er echt een leuke laatste markt van maken met heel veel sfeer en al met een oog naar kerstmis toe.
wat betekent preventie
Brocantemarkt Venlo.
De brocanteurs gaan er voor dag en dauw voor op pad naar Frankrijk, België, Engeland en Oostbloklanden en vinden daar de pareltjes die ze meenemen naar de brocante markt in Venlo! Eten en drinken in Venlo. Eten en drinken Overnachten.
website laten maken
Eerste brocante markt in het centrum van Venlo Venlo.
Door Omroep Venlo. Eerste brocante markt in het centrum van Venlo. Foto: Facebookpagina Brocante markt Venlo. Aanstaande zondag wordt de eerste brocante markt georganiseerd op het plein bij de CA in Venlo. De organisatie is in handen van TheJos Tijdloos.
voordeur
Brocante Markt Venlo 2017 Uitjes.nl.
Venlo is bij uitstek geschikt voor een mooie antiek en brocante markt. Het is daarom dat TheJo's' Tijdloos de samenwerking is aangegaan met de gemeente Venlo om deze markt te gaan organiseren. Er is plaats voor ongeveer 25 kramen, waardoor deze markt een gezellig en intiem karakter heeft.
Maandelijks brocante markt in Venlo OmroepVenlo.nl.
Maandelijks brocante markt in Venlo. dinsdag 03 jan 2017 10.08 uur. dinsdag 03 jan 2017 10.18 uur. Van april tot en met november wordt er maandelijks een brocante markt gehouden in Venlo. De organisatie is in handen van TheJos Tijdloos.
Antiek brocante markt Venlo 29 juli 2018 in Venlo, Limburg.
Meer informatie over Antiek brocante markt Venlo. Beoordeel Antiek brocante markt Venlo. Markten Brocante markten 29 juli Meer evenementen in de omgeving. Beatz Bandz Summerfestival. vanaf 20 juli. Uitagenda van de regio Venlo. Alle evenementen in Limburg. Beoordelingen van Antiek brocante markt Venlo.
Brocante en Antiekmarkt Venlo Venlo, Limburg.
Van april t/m november organiseert TheJos Tijdloos elke laatste zondag van de maand een antiek en brocante markt op het Flujasplein in Venlo. Dat is het mooie gerestaureerde plein voor CA. Er staan zo'n' / 35 kramen, waardoor deze markt een gezellig en intiem karakter heeft.
Brocante markt Venlo in Venlo zondag 29 april 2018.
Bij uitstek geschikt voor een mooie antiek en brocante markt. Het is daarom dat TheJos Tijdloos de samenwerking is aangegaan met de gemeente Venlo om vanaf 30 april, elke laatste zondag van de maand t/m november 2017 deze markt te gaan organiseren.
Brocante Markt Venlo.
Bij uitstek geschikt voor een mooie antiek en brocante markt. Na een succesvol eerste brocante jaar in 2017, gaat TheJos Tijdloos in 2018 weer gezellig verder met het organiseren van de antiek brocante markt in Venlo. Er is plaats voor een kleine 40 kramen, waardoor deze markt een gezellig en intiem karakter zal krijgen.

Contacteer ons